Hitam putih kembali menyerang

I'm not in a good mood today, not sure whether it is hormone issue or what so ever. So how to stay in a good mood? Heheh...semestinya berwuduk. Selain tu macam biasalah kan..melukis pun salah satu treatment terbaik.  Jadi..belek punya belek kat facebook, terjumpa dengan gadis comel yang hijabista ni so aku pilih gambar terbaik and then lukis. [freelance model]


*hijabista adaptasi daripada fashionista sinonim kepada wanita barat dengan gaya first class or haute couture- 


Dengan keazaman yang kental, beberapa jam kemudian siap la. Ini lukisan hitam putih kedua yang aku buat. Erm..vector tu nampak sedikit tembam tapi tak kisahlah. hehe.



p/s : mood tak baik ka apa ka...jangan tempias kat orang yang tiada kaitan. :)

12 comments:

  1. pergh. menjadik walaupun hitam putih

    ReplyDelete
  2. mana pergi mood?haha.. sy pulak tiada mood nak melukis ni.hahah

    ReplyDelete
  3. cantik...nak tempah gambar hitam putih macam ni boleh tak akak?? sangat cantik...

    ReplyDelete
  4. @biqa : mood ke laut...muahaha

    ReplyDelete
  5. @anereo : boleh2. email di ckecikcomeldani@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. wahhh...best...best...sat naj e-mel :)

    ReplyDelete
  7. Cantik sangat!sentiasa adore dgn arts dani ^__^

    ReplyDelete
  8. cantik! serupa pun serupa. tolong lukis gambar saya. hewhew :D

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah