Kambing saya menang

On Friday 9th March 2012, Kenny Rogers Roaster Malaysia di facebook ada umumkan satu contest Doodle Your Lamb setiap 3 minggu yang berlainan tema. *rojaknya bahasa saya.


Masa nak hantar penyertaan tu rasa macam tak ada harapan sebab ramai gila pesaing. Tapi dengan berbekalkan keinginan nak melantak KRR tu, aku hantar jugak. Heheheee..


Ni ha aku punya lukisan ala kadar. Macam biasa, guna excel je. Ada jugak yang tak percaya aku buat guna excel. Dapatlah promote blog kat diorang. Wakaka.




Menunggu keputusan 3 pemenang terbaik memang buat aku kalut sehari dua tiga empat lima hari. Dah terbayang menu dalam KRR. Phew! Petang tadi dalam pukul 6 petang macam tu la aku baru nak online. Macam biasa la check notifications. 


Jeng jeng and.. jeng! *its sounds like anjing slang oreng puteh huh? ok abaikan.



I win the contest and really happy for this! Aku sangat-sangat bersyukur kepada Allah sebab berjaya dapat 1st place yo! RM50 worth meals vouchers are mine. Weeee.. 


Sekarang tengah tunggu hadiah tu sampai dan tanpa segan silu aku nak terus terjah KRR berdekatan. Kejakunan ni tak dapat nak nafi sebab dah lama tak dapat makan faham..dah lama. 


Boleh la bagi orang-orang terdekat merasa.

17 comments:

  1. waah.. dasat... terbukti excel memang power... tahniah :)
    nnti nak pegi KRR tu ajak la ye :D

    ReplyDelete
  2. dapat grand prize tu dani.tahniah!leh open table lah pasni..hehehe

    karya dani menarik dan layak dapat ^__^

    ReplyDelete
  3. Wah~ akak ada skill guna excel.. hihi.. tahniah.. comel kambing dia.. hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh..:)

    saya berapa kali try nak masuk..tapi lukis tak pernah siap..sampai tarikh tutup je..huu

    ReplyDelete
  5. tahniahhhh..:)

    saya berapa kali try nak masuk..tapi lukis tak pernah siap..sampai tarikh tutup je..huu

    ReplyDelete
  6. wau!cantik kaler dia..mcm shaun the sheep

    ReplyDelete
  7. @keri : dan dan suruh ajak. haha

    ReplyDelete
  8. @azhafizah : hehehe. open table? tak sempat kot.haha

    ReplyDelete
  9. @nurul : hehe. kambingku sayang. eh2 terima kasih. rezeki menang

    ReplyDelete
  10. @nur anis : tu pun lambat jugak nak post sebab tak da idea. alhamdulillah dapat

    ReplyDelete
  11. @ezan : dah dapat KRR ni so ezan belanja benda lain la pulak ye

    ReplyDelete
  12. @myra : tak pernah tengok shaun the sheep. nanti nak tengok. thanks!

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah