Baju raya daripada Radiusite

Radiusite

Kalau ikutkan gambar asal, bahagian lengan yang pegang tudung tu terdedah dan tudung agak singkat. Sebab tu dalam lukisan ni, ditambah handsock dan dilabuhkan sikit tudungnya. Walaupun kartun, tapi benda macam ni menjadi prinsip aku. Sekian.


Jom membeli-belah di Radiusite. Dibuka semula 27 Ogos 2012 nanti. :)

27 comments:

  1. Oh dear.. cantek tuuu.. bila nak wat layout blog kite ni plak hehehe :D

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.

    Dani.. lana suka 'prinsip' tu.

    Berblog pun, kena ada prinsip sendiri, betul kan? Lama dah nak buat topik pasal ni.. ^_^

    Eh, lupa nak tnya..dani sihat? harap2 sihat ea..hehehe.

    ReplyDelete
  3. "Walaupun kartun, tapi benda macam menjadi prinsip aku.."

    good! glad that you think so :)

    ReplyDelete
  4. Macamc coemllll je. Harus melawat nie.

    ReplyDelete
  5. cute i loike..selamat hari raya ;)

    ReplyDelete
  6. beraya dengan baju radiusite la dia,hehe.... :D

    ReplyDelete
  7. cantik.. letak gambar betul plis

    ReplyDelete
  8. @kawaiidysha: harga berbaloi. boleh tahan. hehe

    ReplyDelete
  9. @siti suhaila : saya dah tak buat rekaan template :)

    ReplyDelete
  10. @tinta lana : prinsip macam tu sebab saya tak nak tanggung dosa bila dah takda nanti.

    saya selsema teruk. mungkin sebab habuk persekitaran. :)

    ReplyDelete
  11. @fifie : sangat comel. macam-macam warna ada

    ReplyDelete
  12. @n.aima k : selamat hari raya juga

    ReplyDelete
  13. @onie : eh tak. mampu lukis je,tak mampu pakai. hehe

    ReplyDelete
  14. @syarafi : uit2 lama tak dengar cite?hehe

    ReplyDelete
  15. @hamzah ian : tak suka share gambar betul :)

    ReplyDelete
  16. busana radiusite mmg cantik2..harga pun cantik juga ^__^

    ReplyDelete
  17. @azhafizah : harga yang cantik sangat. hehe. tapi berbaloi

    ReplyDelete
  18. betul..katun pun kena tutupkan aurat nya kan..

    ReplyDelete
  19. @nazha anua : walaupun kartun, jangan ambil mudah

    ReplyDelete
  20. @keri ikhwan : smart? terima kasih

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah