Khas untuk dunia magika ascil


Pertama sekali, alhamdulillah sebab dengan izin-Nya siap lukisan percuma untuk blogger seterusnya ni. Dulu kan aku dah kabor yang sepuluh orang blogger rajin komen blog ni akan dapat lukisan free. Haih...baru dapat siapkan hari ni sebab sebelum-sebelum ni puas cari mood melukis. Hehe.




Ascil ni memang rajin datang komen dekat blog tak semenggah aku ni. Terima kasih sangat-sangat. Harap cik Ascil suka la ya :)



Salam Nuzul Al-Quran kepada umat Islam seluruh dunia.


22 comments:

  1. lame tak singgah sini..luksan dani makin mantap..love pink :)

    ReplyDelete
  2. salam nuzul Al-quran dani^^.. nice artwork xbleh disangkal lg

    ReplyDelete
  3. cantik la.. makin smooth n real je ko punya lukisan

    ReplyDelete
  4. terimakasih cik dani! cantik sangat sangat lukisan nih. thanks <3

    terharu.

    ReplyDelete
  5. comelnye!! sis ni memang berbakat betul :)

    ReplyDelete
  6. Comel :-) tikah x bgi lgi gmb utk suh dani lukiskn. Sorry.

    ReplyDelete
  7. Untung Ascil dan sembilan blogger lain tu! ;)



    Salam Nuzul al-Qur'an Dani, sama² kita meriahkan lagi hari kita dengan bacaan ayat suci insyaAllah.

    ReplyDelete
  8. @wanie : alhamdulillah. tapi biasa je lukisan. rasa macam hilang skill pun ada ni

    ReplyDelete
  9. @kawaii dysha : terima kasih. salam nuzul Quran juga :)

    ReplyDelete
  10. @keri ikhwan : kenapa aku tak nampak realnya? hm.. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  11. @ascil : sama-sama. terima kasih jugak sebab rajin ke sini. :)

    ReplyDelete
  12. @liza razak : hehe. alhamdulillah. semuanya daripada Allah

    ReplyDelete
  13. @aujinz : hehe. pink lembut di mata

    ReplyDelete
  14. @yousof : yup. hari-hari baca Al Quran, bagi terang mata dan hati

    ReplyDelete
  15. @merahitujambu : sila-sila :)

    ReplyDelete
  16. Salam Nuzul quran jugak kak dani.
    #lewat

    ReplyDelete
  17. @yus artz : salam nuzul Quran juga :D

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah