Request a tutorial

Assalamualaikum.


Sebelum-sebelum ni agak ramai yang buat permintaan untuk lukis hello kitty, superman etc etc. Memandangkan sekarang ni komitmen tak banyak sangat, terbuka hati nak buat tutorial mudah ikut apa yang korang nak. Apa-apa sahaja. furniture, transport, anything...



Jadi, dekat atas ni dan di bahagian sidebar ada formspring, sila lah tanya soalan. This is for request only. No replies will be sent.


Dekat situ, korang request la nak tutorial lukis apa. Apa yang penting, letak nama dan url blog (kalau ada). Permintaan korang tu akan aku pilih ikut mana yang aku rasa ada masa untuk buat.


Aku akan ajar lukis Paint Tool Sai dan MS Excel 2007 ikut cara aku.


Tutorial tu akan di update di blog. You will find out how to draw anything you want with detailed step by step drawing lessons.. Harap dapat membantu korang melukis. Sila minta yang tercapai dek akal sahaja ye. :)

9 comments:

  1. buat tutor ni bagus, sb boleh belajar 2x. tq for "request a tutorial" >e<..saya akan request nanti.. xD sila ambil peduli tau. keh4.

    ReplyDelete
  2. @biskot : baik cik biskot nyumnyum.haha

    ReplyDelete
  3. @syarafi : hehe. saja nak kongsi

    ReplyDelete
  4. kak, nak request tutorial lukis lanun.. koh koh koh

    ReplyDelete
  5. @fatihahradzi : hahaha. terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. @aujinz : pelukis hebat minta tutorial...

    :O ..tutup mulut

    ReplyDelete
  7. What a very informative site, I have found alot of very useful information here and still have a lot more to read. Thank you very much for the time and effort you have put in....

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah