Ubah

Assalamualaikum.


Perasankah anda yang header blog ni boleh tahan kerap diubah? Kalau anda perasan, anda memang layak digelar penerjah blog yang setia. Kehkehey..


Aku dok tukar-tukar header ni pun,bukan apa...saja suka-suka. Ikut la mood, ikut musim perayaan dan ikut isu terkini. Itupun kalau rajin la nak tukar.


Sekarang guna header tema zombie sawan mengamuk nak otak. Ok, sesuai dengan situasi aku sekarang. ngahngah.
Header sebelum zombie, aku guna tema perkenal blog. Yela kan, kot-kot ada pembaca baru, so boleh kenalkan blog ni kongsi menatang apa. Tapi kalau belek dekat sidebar, mesti orang akan tahu jugak. Sebab tu tukar header dah.


Yang ni masa bulan puasa nak dekat-dekat raya hari tu. Tema balik kampung. Mood tengah menggila nak beraya lah katakan.



Ini tema Spy kid. Sebabnya, suka-suka.



Tema kereta kecik. Takda sebab jugak.



Paham-paham sendiri.



Er...masa tengah serabut sampai nak jadi wira dunia. Bertukaaaaaaaaaaaar! Heh?








Ha sekarang guna ni. Tapi tak tahu bertahan sampai bila. Hih hih.


Header ni pun main peranan penting bagi aku. Biar ada kelainan sikit.

28 comments:

  1. header da mewakili status diri..tapi rajin plak ko nk tukar selalu..hehe

    ReplyDelete
  2. wah kretip2 betol dani ni.. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. adekah sebab baru lps tgk resident evil?hehe

    ReplyDelete
  4. suke header yang balik raya tu... comel... hehehe...header dani sume ade makne...lain dari yang lain

    ReplyDelete
  5. gugur jap jantung td. cepat2 scroll kebawah. xDD terkejut. sb dulu pernah kene prank, khusyuk tgok cartoon dpn screen, lepastu... tibe2 kartun tu begerak jd zambie.. T_T

    ReplyDelete
  6. hehe..prasan je dani kerap tukar header..

    ReplyDelete
  7. yay!!ada zombie!!
    cool ape tuka header slalu..tgk pun tak bosan sbb slalu update :DDD
    tak la cam sorg *batuk* budak *batuk* tu...tukar header mmg satu kemalasan baginya <-- ayat mengata diri sendiri

    ReplyDelete
  8. dulu pun aku kerap tukar header tapi lepas aku tau header pun duduk dalam Picasa web dan makan kuota memory, aku dah slow.. tukar header baru, header lama delete kat Picasa... koh koh koh

    ReplyDelete
  9. aku dah jadi malas nak tukar2 ni. idea tengah kontang. kena tunggu masa betul2 free nanti

    ReplyDelete
  10. Banyaknya header! Sume lawa2 lak tu. Jelesss! @.@

    ReplyDelete
  11. @ana : heheh. tu la pasal. rajin bebenor

    ReplyDelete
  12. @tengku puteri : hehe biasa saja ma..tapi terima kasih awak!

    ReplyDelete
  13. @maria menado : saja suka-suka tu.hehe terima kasih

    ReplyDelete
  14. @sibukdakkurus : er....er....mungkin.keh heh keh heh

    ReplyDelete
  15. @nieyxzha : hehe. dah macam buat satu cerita bagi saya

    ReplyDelete
  16. @elyna mirsada : tahniah pembaca setiaku. eceh! :D

    ReplyDelete
  17. @kiru magu : hahaha. header sifu SAI saya ni cantik dipandang (tuju dekat kiru)

    ReplyDelete
  18. @aujinz : gitu gamaknya..koh koh

    ReplyDelete
  19. @keri ikhwan : nanti ada idea and masa baru la buat

    ReplyDelete
  20. @liyaa mf : haha. mana ada. buat entah pape je tu. apa pun terima kasih kamu! :D

    ReplyDelete
  21. comel header yang pakai tudung pink tu..:)dani ek??

    ReplyDelete
  22. Salam.

    Rupanya..kita sama2 gila menukor header dani,hahaha

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah