Gambar

Assalamualaikum.


Aku takda facebook, takda twitter. Cuma ada instagram dengan blog. Dua tempat ni lah aku kongsi lukisan atau gambar-gambar tertentu. Takda wajah aku sangat pun. Sipi-sipi je.


Dan.....aku nak bagitahu kepada yang mengenali diri ni.


Jangan upload gambar aku masa zaman dulu. Masa tu nampak lengan, tudung singkat sikit, baju tak berapa nak besar sikit. Ya aku mengaku. Aku tak nak kejahilan lalu ditayang walaupun atas alasan nak imbas kenangan lama. No way. *buat gaya tangan orang KL.


Mohon rakan-rakan, kalau ada gambar yang tak cukup syarat tutup aurat, mohon...mohon jangan upload. Takpun, tolong crop gambar aku. Kalau susah nak crop, blurkan banyak-banyak. Paling senang, tak payah upload langsung. Kita tengok kita-kita je. 


Tapi, ada ke yang boleh bertolak ansur? em. em.

28 comments:

  1. dorang upload kat facebook dorang ke?

    ke kat blog?

    ReplyDelete
  2. tu la kan, skg pun da xupload gmbr sndiri, kalo mber upload untag, rasa nk deactive fb tp nti la dulu.. satu hari nti..

    ReplyDelete
  3. yang terlepas biarkan sahaja...pastikan yang akan datang tiada lagi.

    ReplyDelete
  4. Malu kan bila kenang zaman lampau fie malu bila kawan kawan upload gambar free hair.

    ReplyDelete
  5. LOL terkejut tgk zombie beliau sampai terlupa nak baca entry ni

    ReplyDelete
  6. having the same problem -,-

    diorang mmg konon nk mengimbauuu kenangan lama upload gmba zaman jahiliah dlu. nk kata, takut terasa ke diorg pulak. hmm

    ReplyDelete
  7. Im having the same problem. Bukan semua orang faham apa yang kita nak. :)

    Tapi Insyaallah mereka akan faham.

    ReplyDelete
  8. peringatan penting ni, orang lain pun kena tak note ni :)

    ReplyDelete
  9. Kerap pening kepala..? (lari topik skit, sbb terbaca kt tepi blog dani tu) g lah check.. kadang2 as an artist ni mmg kerap sakit kepala sbb mengadap komputer lama especially when u're designing.. BE kerap sakit pala bila dpt tau rupanya BE migraine..

    ReplyDelete
  10. Rasanya diaorang pandai bertilak ansur. Harap² kawan² yang terbaca entri ni boleh bagitau kawan² yang lain..


    Aku suka dengan pendirian kau Dani. Teruskan ok!

    ReplyDelete
  11. susah nk menyuruh org..tp selagi blh hindar..hindarkan..=_=

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum.

    Oh tidakkk..ada gmbr zombie sawan kat atas..tokokut jap,hahahha.

    Apa khabar dani..harap2 bakal pengntin sihat neh.. ^_^

    Urmm..dani..dani dah bagitau kawan2 dani pasal gambar2 sblm ni? kena bagitau scra personal..bgi alasan yg baik..insyaAllah diorg boleh memahami.

    ReplyDelete
  13. I'm proud of u la dani...:)That's the way. Setuju yg amat...:)

    ReplyDelete
  14. @syazwan che deraman : di facebook

    ReplyDelete
  15. @kawaii dysha : susah nak kawal beriban kawan-kawan kita kan.huhu

    ReplyDelete
  16. @lelakisemalam : begitulah harapnya

    ReplyDelete
  17. @fifie : itu yang kita tak nak

    ReplyDelete
  18. @taufik : agagaa. dah tukar dah

    ReplyDelete
  19. @syakey : itu la...saya sangat-sangat tak nak benda ni berlaku tapi susah jugak

    ReplyDelete
  20. @fyfy liew : harap-harap mereka faham cuma memang tak nafi, susah nak control semua

    ReplyDelete
  21. @brighteye : terima kasih.hehe. kadang2 memang pening. faktornya mengadap skrin. tu yang kena kurangkan tu

    ReplyDelete
  22. @yousof : harap begitu. tapi ada juga yang degil

    ReplyDelete
  23. @merahitujambu : betul. sangat susah. harap dapat hindar

    ReplyDelete
  24. @tinta lana : waalaikumussalam. dah bagitahu secara personal. tapi disebabkan ramai kawan sekolah, belajar, kerja, kawan blogger so kena bagitau. harap2 memahami diorang tu dan sesiapa juga

    ReplyDelete
  25. @khalilah mnor : terima kasih. harap kita semua berjaga2

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah