Huruf selepas F

Hari ni benan betul sebab tak boleh tekan huruf selepas 'f' dekat netbook ni. Nak balas komen, tinalkan komen dekat blo oran lain pun kena una huruf yan takda huruf selepas 'f'. Tenoklah ayat aku ni ha. Sakit hati sanat-sanat.


Hahahahahahadoi. Sakit hati betul. Tak sempat nak repair netbook bahaian keyboard ni. 


Janan inat aku nak taip macam iteww itewww tu pulak. Aku tenah dilanda masalah tak boleh tekan huruf selepas 'f' ni. Nak buat entri terbaru pasal benda lain pun tak boleh. Jenuh tekan tapi macam tu juak. Terpaksalah denan entri macam ni. Wkakakakakakak. Heh.


Menyampah benor baca ayat atas tu. Ni semua huruf selepas 'f' punya pasal.

49 comments:

  1. Hehehe..still dapat bace..sume kalau disuruh baca kuat2..macam sengau pon ade ;)

    ReplyDelete
  2. hahahha lawak pula baca tanpa huruf selepas f XDD terserlah kepentingan G disitu

    ReplyDelete
  3. bahahaha. sedap jugak baca huruf tanda ada selepas huruf f ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha, saya punada masalah dengan keyboard. my spacebar sometimes not working. lagila terseksa batin. hahahaha..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha lucu gila tau tak. Fie mula2 tak baca title terus kata nie dani nak perli budak sekarang ke. Haha

    ReplyDelete
  6. Hahahaha lucu gila tau tak. Fie mula2 tak baca title terus kata nie dani nak perli budak sekarang ke. Haha

    ReplyDelete
  7. comel pulak baca entry yang takde huruf g nih .. hehehe :)

    ReplyDelete
  8. muahahhaha.. gelak aku baca ayat hang Dani.. bertabahlah... repair laa cepat.. kang kena cop BBNU plak.. kah kah kah.. euw euwww euwww

    ReplyDelete
  9. hahahahhahaha..comel la bila baca entry yan tak ada huruf selepas 'f' ni..rasa macam kanak2 rian pulak..hahaha

    ReplyDelete
  10. Hehe.. Sekali baca macam kelakar pun ada jugak ni..

    ReplyDelete
  11. hahaha kelakar jugak. mule2 blur gak, hruf slps F? haha G ropenye ! xpe sye phm jua ^^

    ReplyDelete
  12. eh.
    keyboard wan ada masalah dengan huruf f.
    kena tekan kuat kuat.

    ReplyDelete
  13. kesiannyer.hihi.ingatkan sengaja buat perkataan2 tu.

    ReplyDelete
  14. hahaha.. nk bagi tahu huruf tu xde/rosak pun susah kan? hehehe

    ReplyDelete
  15. wakakaka. comel takap macemtu. tian awak cik D. harap2 'G' akan beransur sihat. heehee~. (haihh klo kena batang hidung sendiri ni, menyirap juga nanti)

    ReplyDelete
  16. @naimah farah very important (kes tak boleh taip dalam bahasa melayu sebab ada huruf selepas 'f')

    ReplyDelete
  17. @Mrs.MieRaLiciouSs kalau sesuai with keadaan, nampak comel.hahaha

    ReplyDelete
  18. @Aujinz sampai now tak boleh nak taip huruf tu more. ha ambik

    ReplyDelete
  19. @Syazwan Che Deraman saya dah tekan kuat2 huruf selepas F ni tapi tak boleh terus.huhu

    ReplyDelete
  20. @Salwa eram sanat-sanat tak dapat taip huruf selepas f ha.hehe

    ReplyDelete
  21. Salam.

    Dani, lana terasa mcm lana ada sengau je pas bca entry ni,hahahaha.

    "Tenoklah ayat aku ni ha"

    Ha kau..nak eja tengok pun jadi tenok gara2 tak leh tekan,hahahah

    Cepat2 skit repair.. tolonglah..tolong update lgi entry camni pun takpa,hahaha.

    ReplyDelete
  22. @merahitujambu hahaha. sekarang G dah boleh guna.yay!!!

    ReplyDelete
  23. @Tinta Lana ahahaha dah ok dah G kita.ggggggggggggggggggggggggggg hahahaha

    alhamdulillah. fuh

    ReplyDelete
  24. kahkahkahkah,geli hati pulak onie baca tahu,hahahahaha! kak daniiiiiiiiiiiiiii, bilik kita sama warnaaa?aummm,rajinkan la diri buat cecorak tu haaa,kak dani kan pandai lukissssssssssssss ,aihh...onie dah boleh bukak tempahan cat bilik ni,haha

    ReplyDelete
  25. eh sama! cuma kite kena tekan kuat kuat.. kadang2 kalau tercepat tekan dan slow.. tu yang jadi yan(yang), pangil(panggil) dan sebagainya.. =P

    ReplyDelete
  26. @onie mana ada pandai lukis. nanti buruk bilik. nak onie buatkan bilik den ha.hehe. tapi cat dah start pudar dah.sobs

    ReplyDelete
  27. @Maria Menado~ mesti selalu typo kan. tapi nasib baik huruf g dah ok ni.hehe

    ReplyDelete
  28. haha... tergolek aku gelak.. mula2 ingat typo baru nak bahan (semangat membahan typo masih ada)

    entri ni gedix.. haha

    ReplyDelete
  29. @keri ikhwan kau memang.asyik nak membahan orang je. hehe

    ReplyDelete
  30. setiap huruf tercabut memang seksa..walaupon satu huruf..fuhh.harap jgn laa..ganas sgt bakal pantin ni tau...


    nnt email kt sini tau..
    teddy_bie87@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g..boleh ambil:)

    ReplyDelete
  32. kesian pulak tenok dani ni.takpe nanti ganti huruf selepas huruf f yang baru ye..

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah