Maaf

Hari ni lebih banyak terbaring dekat katil je. Demam. Lepas makan ubat, lega sikit tapi kaki tetap sejuk dan lenguh. Nasib baiklah ada anak sedara yang boleh tolong picit-picitkan kaki. Nak minta tolong mak, lebih baik minta tolong daripada anak sedara sebab nak bagi mak rehat.


Bila dah sakit ni, aku tetap belek email. Ye la kan, ada tempahan yang kena siapkan jugak sebelum lusa. Nasib baik satu je. Kalau sepuluh, haru. Itu pasai la aku tak berani nak buka tempahan buat masa ni. Ada tujuh lapan tempahan kena siap sampai Februari.


Minta maaf kalau terlambat bagi lukisan dan lambat buka balik tempahan. Demam dua hari, lepas tu nak kena ke Kuala Lumpur. Ada hal penting di hospital. Semoga Allah permudahkan urusan. Maaf sangat sebab banner tempahan kat bawah header tu masih ditutup sampai sekarang. Serba salah sebab kat insta ramai dok tanya bila buka. Maaf ya. 


Tu je nak kabo. Assalamualaikum.

24 comments:

  1. MOga cepat sembuh Dani.. Jeles dgn bakat awak~

    ReplyDelete
  2. dani..lama xsinggah sini.
    semoga cepat smbuh tau :)

    ReplyDelete
  3. dani..lama xsinggah sini.
    semoga cepat smbuh tau :)

    ReplyDelete
  4. fie pun melepas. Aisyy laku sungguh nie. hehe

    ReplyDelete
  5. Tak pe... moga cepat sihat ye Dani~~

    =)

    ReplyDelete
  6. Rest byk2..dah sembuh baru lukis balik..take care!

    ReplyDelete
  7. Hospital?? er cam serius je...
    melawat orng ke ko yg sakit?

    ReplyDelete
  8. jg diri bebaik ya..sakit penghapus dosa kecil.=).insyaALLAH


    **mari laa exchange..sy bagi sticker epoxy icom mij..

    ReplyDelete
  9. okey okeyh.. rehat.. sila makan ubat ikut time. Moga cepat sembuh.. XD

    ReplyDelete
  10. @ct cucubiterima kasih.hehe. jangan jeles2. you pun mampu buat :)

    ReplyDelete
  11. @Hashira Yusoff ha dah lama tak nampak.hehe. terima kasih

    ReplyDelete
  12. @Jna marcello alhamdulillah hari ni ok sikit. batuk je teruk

    ReplyDelete
  13. @Nieyxzha Hassan tengah terlentang sambil makan buah buahan.hehe

    ReplyDelete
  14. Banyakkan berehat Dani.. Jangan lupa makan ubat. Semoga Dani cepat sembuh..

    ReplyDelete
  15. Dah ok ke belum ni dani..Take care tau.

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah