Tahniah Wan dan Yana

gambar ni diambil daripada blog mereka dengan kebenaran. heheh.

Alhamdulillah dan tahniah kepada Hentak Berlipat dan Peti Suara a.k.a Wan dan Yana Khairuddin (Cala Qisya & Cala Man) yang dah pun selamat bernikah hari tu. Antara yang mencuri perhatian aku ialah tang busana pengantin. Memang awesome! Ada rekaan daripada Jezmine, Ammara boutique. Memang puas hati la tengok.


Wan dan Yana tak bersanding. Just ada tempat untuk tangkap gambar bersama keluarga. Ini memang aku suka sangat dan giliran aku kahwin nanti pun, aku tak nak sanding tepung tawar tu. Just nak ada tempat bergambar kenang-kenangan je.


Sebenarnya aku tak sangka bila Yana nak tempah ilustrasi untuk perkahwinan diorang. Rasa macam tak percaya pun ada sebab tak expect pun lukisan jadi pilihan. Dengan rendah dirinya, aku ucapkan terima kasih sangat-sangat. Hehe


Kalau nak tengok gambar lebih banyak lagi, sila ke,


20 comments:

  1. diorang kahwin minggu lepas lagi kan. Bestnya. Wedding dress yana memang cun habiss ah dani, nanti buat macam tu jugak ye. hehe

    ReplyDelete
  2. cunnnnnnn hehehe.. tahniah buat mereka :)

    ReplyDelete
  3. seronok tgok hasil kita ada di situ..


    ibu pon ckp cmtu..ada pelamin tp xde tepung tawar..insyaALLAH..

    diorg diorg sweet

    ReplyDelete
  4. dear..nanti email kan sy alamat awok ya..nk pos sticker..=)

    ReplyDelete
  5. @Siti Suhaila majlis diorang sangat bagus. banyak benda boleh dijadikan ikutan

    ReplyDelete
  6. @merahitujambu minggu depan saya email. minggu ni sibuk sikit.hehe

    ReplyDelete
  7. cantik..lepas ni boleh book pulak hehe

    ReplyDelete
  8. argh..mulalah dtg perasaan nak kawin ni. sabar sabar... huhuhu.

    Dani bila lagi nk kawin? xyah tempah2 doodle sbb dri sndri dh pndai buat. mesti comel majlis nanti. hihihi..

    ReplyDelete
  9. @Hashira Yusoff hehe. saya kahwin nanti tak macam tu pun.takda benda2 comel pun.hehe

    ReplyDelete
  10. I suka dgn cara kak dani. simple and jadi diri sndiri :) good luck kak,semoga dpt jodoh yg akak idam2kn :)

    ReplyDelete
  11. Taniahhh utk mereka :)

    #xsabar tggu dani nye turn pulaksss

    ReplyDelete
  12. Tahniah untuk mereka..suke la ngan wedding superb duper simple ni..tapi still nampak meriah dan cantik!

    ReplyDelete
  13. @Amirah Azri hehe terima kasih dan amin untuk doa itu

    ReplyDelete
  14. @Azhafizah Md Nor itu yang dituntut. boleh dijadikan ikutan :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah