Kaki pun boleh




Snap gambar kaki je. style pe..heh heh.

Ahad lepas 30 Jun 2013 aku jalan-jalan dekat Putrajaya dengan kawan-kawan. Tengok festival bunga. Memandangkan keadaan padat dengan manusia, lepas tu panas kemain, kitorang ada kat situ sekejap je. Itupun lepas memuaskan diri dengan mensnap bunga-bungaan. Masing-masing dah mula capek, cara jalan pun dah macam zombie, kitorang pun beransur le balik.


Tak dapat nak snap bunga banyak-banyak. Manusia sungguh le ramai. Pening kepala. Mood karam. Korang pergi tak?



28 comments:

  1. patutlah ada bau2 kaki bila buka blog ni... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sapu lotion dah tadi. bau lagi? ngaaaa

      Delete
  2. Salam.

    Lana pergi dgn family, sebelah malam.

    Dalam khemah aircond tu, lana jalan laju2, pusing skali, terus kuar, adik je yg sibuk nak amik gmbr,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh khemah tu. rimas kan kalau padat sangat ni. pening. dah la masa tu tak sihat

      Delete
  3. Replies
    1. mungkin next year dia buat lagi, boleh pergi

      Delete
  4. kite na tengok munge laa.. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa beli dua tiga pokok lepas tu pos kek den yo

      Delete
  5. eh kite baru tau, kite x follow lg sini.. adoii.. sowii

    ReplyDelete
  6. BUNGA..! hehe bunga ros ada x, ada x

    ReplyDelete
  7. bole mkn tak kayu2 tuuu...mesti rasa mcm marshmellow2 kan3??

    ReplyDelete
  8. Gambar cantik dan clear sangat...

    ReplyDelete
  9. he3..kaki pn jd :) yg pntg gmbar 2 smart..

    ReplyDelete
  10. festival bunga ? tak g pun..jauh..

    btw, saya dah belajar mcm mana nak buat doodle dari awk. nanti senang saya post kan kat blog saye. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang guna excel tu ke? ok nanti roger ye.hehe

      Delete
    2. ha'ah, dari excel..hehehehe.. thanks tau share bende2 mcm ni boleh tingkatkan kemahiran seni pulak.. saya suke melukis tapi kalau lukis pakai kertas dengan pen macam haremm....hihi

      Delete
    3. haha. sama la saya. kalau lukis tangan ni memang tak menjadi. keras dah tangan

      Delete
  11. Aku tak pergi...tak minat reramai orang dan tak minat bunge


    P/s: La nie pesyen snap gambo kaki sendiri... hua hua hua

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas trend kaki, apa pulak la kan. huhuhu

      Delete
    2. haaa..itu yang kita tak tau tue...

      Delete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah