Komen

Bak kata Aujinz,


"komen adalah makanan seorang blogger. Lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah-curah ke ladang gandum, lagi rajin dia apdet."






emmmm daaappp...


Sekarang aku tak guna dah pop up window untuk komen ni. Walaupun benda tu mudah dan cepat, tapi aku dah mula suka guna macam ni (embedded) punya. Boleh terus respon dekat pengkomen pengkomen sekalian.



37 comments:

  1. eish!
    scary je tgk die mkn word komen tu..
    hahaha!
    mcm hantu ngah mkn bayi.
    haha!
    ye betul! ada org komen bru smngt nk hupdate2 :)

    ReplyDelete
  2. Yeahh betul tu, kadang kadang teruja bila datang satu blog tu follower dia ciput je , tapi commenter dia fuhhh . Enteri pun best munasabah la kan ? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha contoh terbaik blog Aujinz Si Lanun Ranggi tu. blog yang best bukan bergantung kepada jumlah followers, tapi entri yang best dan respon yang diterima

      Delete
  3. try kumen la sekupang dua kat entri ni...dh byk lama abg long x kumen...hihihi

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Memang betul pun pa aujinz tulis tu, hehe.

    Kadang2, dari komen blogger lain, bila baca bleh buat kita tersengih2 sengsorg, kdg2, dpt idea nk develop entry bru ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. ha'ah betul. komen2 ni lah buat kita tersenyum2.haha

      Delete
  5. meh lah singgah komen he3...wah suka header baru tu..daripada doodle previous entry ^^

    betul tu..kak lea kalau tengah rajin bw,suka betul komen blog kawan2.ikutkanjumlah followers kak lea ni dari sesi kak lea komen kat blog depa.sebab kak lea tak berapa nak rajin join segmen,tak boleh fokus.maklumlah supermama..kerja menimbun kot he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka kalau blog tu entri best dan respon pun menggalakkan. macam blog saya ni tak ramai pun komen. saya pun dah lama tak join apa2 segmen sebab tak nak followers semata-mata.

      Delete
  6. word 'komen' tu nampak sangat sedap lah >.< hehe

    ReplyDelete
  7. sedapnya KOMEN tu.. cntik header baru. :)

    ReplyDelete
  8. gud gud.... sebab tue aku tak guna pop up window... boleh direct terus berinteraksi dengan pengomen kan kan kan..... koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah. lebih seronok berbalas komen

      Delete
  9. om omm, comot tol makan..sopan sikit..hahha
    komen tu besh, rply komen pon besh.. apa apa jer kaitan ngn komen, kompem besh..*apa yg dil ngarut ni??hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha. cik dil, dah waktu makan ubat ni

      Delete
  10. asalam...datang ziarah sebagai kawan blogger...http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. eh kolet (chocolate) tu cair. slurrpp.

    betul juga ckp org diatas diatas diatas.. kdg2 tak tahu nk komen apa. adakalanya pula sempat baca entri org, tp xsempat pula nak bekomen. huahahaha. (kwsan blogwalking tidak clear, ehem2)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bak ckit makanan komen tu..sy nk jugak..nom..nom..nom

      Delete
    2. kadang2 komen 'hehehe' je.
      puan MIJ, ambik le buat kudap2 dengan suami

      Delete
  12. hey....... singgah sini dr blog Ucop :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah