Teka warna dengan cepat dan tepat


Kepada yang ikuti aku di instagram, mesti tahu aku ada buat teka warna gambar. Terawal teka dengan tepat, akan dapat ilustrasi percuma. Jadi lukisan di atas tu ialah milik ryne_gals.


Sebenarnya memang saja je buat aktiviti ni di instagram dan dijalankan ikut mood dan bertema. Aktiviti di blog akan dibuat juga cuma tengah cari sponsor hadiah tambahan macam pakaian, aksesori. Benda berkaitan fesyen.


Tak janji la nak buat secepat mungkin. Kang tak sempat, acane kan. Perancangan je.


Kepada ryne_gals, terima kasih dan tahniah. hehe





18 comments:

  1. cantik nya cara pkai shawl ni :)
    manis je nampak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kan? saya ni tak reti pakai shawl. tengok orang lain pakai nampak cantik sangat. hehe

      Delete
  2. giler ah corak baju tu.. cantik la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan kainnya. rasa macam nak satu. huhu

      Delete
  3. comel je ilustrasi kak dani :D

    ReplyDelete
  4. mengancam....hadiah mesti berkaitan fesyen pompuan2 kan3....laki2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak lah Fi. tak mention pun fesyen perempuan sahaja. umum. lelaki pun ada aksesorinya jugak. hehe

      Delete
  5. ouhh cumel! eh rasa mcm penah nampak je baju ngan kain ni kat butik pakaian shopping mall... hehe ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kuasa tiga tu. haha terima kasih :D

      Delete
  7. comelnya illustration dani ni..suke tengok yang ni macam sweet je dan sopan je :).tahniah pada si dia yang bertuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fiza :) suka jugak yang macam ni

      Delete
  8. Rugi takde instagram.. Huhu.. Kalau tak leh join teka2 kaler nih.. T_T
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  9. cantik2 =) smestinya details spt biasa..

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah